[Kore Dizisi] Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

05:40 m 0 Yorumlar


Tür: Romantik, Komedi, Gençlik

Bölüm Sayısı:

Yönetmen: Oh Hyun-Jong

Senarist: Yang Hee-Seung

Kanal: MBC

Dil / Ülke: Korece / Güney Kore
Yayın Tarihi: Kasım 2016



Oyuncular








Nam Ju-Hyuk / Jung Joon-Hyung

Nam Ju-Hyuk dizide, bir yüzücü olan Jung Joon-Hyung karakterini canlandırmaktadır. 2. sınıf beden eğitimi öğrencisidir ve çaylak bir yüzme takımındadır. 





Lee Sung-Kyung / Kim Bok-Joo

Lee Sung-Kyung dizide, bir halterci olan Kim Bok-Joo karakterini canlandırmaktadır. Bir üniversitede beden eğitimi bölümünde 2. sınıftadır. 



Kim Jae-Hyun(N.Flying) / ....

Kim Jae-Hyun dizide, Joon-Hyung (Nam Ju-Hyuk) ile aynı takımında olan çaylak bir yüzücüyü canlandırmaktadır.








Sabırsızlıkla beklediğim diziyi sizinle tanıştırayım. School 2015'te kendisini çok sevdiğim Nam Ju-Hyuk dizide başrol oynuyor, tabi ki de sabırsızlıkla bekleyeceğim :D . School 2015'ten sonra Cheese in The Trap dizisinde yer aldı.Orada da çok tatlı bir oyunculuk sergiledi ama yan rolde olduğu için bana yetmedi. Bundan sonra hep başrol alır umarım :D.

Lee Sung-Kyung 'da Nam Ju-Hyuk la birlikte Cheese in The Trap'ta rol aldı. Dizide her ne kadar kötülük yaptığı zamanlar olsa da kopuk karakteriyle çok tatlıydı ve kendisini sevdirdi bana.Bu yüzden Nam Ju-Hyuk la çok yakışacaklarını düşünüyorum. Ayrıca araştırmalarım sonucu bir çok fotoğraf çekimi de gerçekleştirdiklerini fark ettim. Baş rollerin birbirlerini önceden tanımaları iyi bir şey.Dizide birbirlerine daha iyi uyum sağlıyorlar.




Senaristimiz Oh My Ghost ve High Kick dizilerinin senaristiymiş.Bence bu bile diziyi izlemek için yeterli bir neden.


Umarım çok güzel bir dizi olur.Merakla bekliyoruz.


0 yorum: